Autentificare membri PSDO
Email:
Parola:
Ai uitat parola?
Creaza cont PSD Online
Despre noi

Vrei un alt mod de a face politica?


Vrem, prin acest proiect online, sa facem un pas revolutionar, o constructie pentru viitor. PSD Online va fi locul in care tu ai puterea, in care vointa ta poate deveni lege in Parlament! Va fi locul in care noi toti suntem egali si prin care vom da un exemplu al schimbarii in Romania. In scurt timp, vei primi toate detaliile acestui proiect. Stai aproape si vei vedea ca vocea ta conteaza!

Traim vremuri in care politica incepe sa vina tot mai mult in online. Stiu asta pentru ca si eu incep sa fiu prezent in online, alaturi de prietenii de pe Facebook si cititorii de pe blog. Partidul Social Democrat nu poate ignora ca cei mai multi oameni cu gandire de stanga europeana sunt, astazi, si pe internet. Oameni care, ca si tine, cred ca egalitatea de sanse trebuie respectata, ca fiecare trebuie sa fie respectat pentru ceea ce face (si nu doar in functie de marca masinii pe care o are sau de cat de mare este contul din banca).

Romania s-a schimbat profund in ultimii ani de criza. Si diferentele sociale si nedreptatile s-au accentuat. Astazi avem o Romanie a celor peste 21 de milioane de romani care saracesc in fiecare zi. Tot astazi, insa, avem si o Republica PDL, un stat in stat format din cateva zeci de mii de politruci care se imbogatesc zilnic furand banii tai. Asa s-a ajuns ca romanul de rand sa traiasca cu 3-4 sute de euro pe luna, in timp ce pedelistul risipeste 30-40 de mii de euro pe luna! Romanul tanar nu are nici casa si nici masina, este departe de parinti, munceste la negru (sau cu salariul minim pe cartea de munca) sau cauta o slujba in strainatate. Pedelistul tanar sta degeaba pe o functie publica, are ceas de 15.000 de euro, conduce un Bugati si isi face vacantele la Monte Carlo.

Romanul intreprinzator se chinuie sa plateasca taxele la stat si e calcat in picioare daca nu respecta legea. In acelasi timp, pedelistul intreprinzator primeste milioane de euro furati de gasca Udrea-Boc-Basescu din banii tai, din taxele tale. Parintii nostri nu au medicamente si nici locuri in spitale, iar pedelistii se trateaza pentru orice raceala la Viena, tot pe bani publici. Copiii nostri nu mai au nici alocatii si nici bani de caiete pentru scoala. Iar copiii pedelistilor sunt trimisi la scoli in Elvetia, pe bani furati din Romania.

In Romania a aparut un "apartheid" de tip nou, in care tinerii care vor sa respecte regulile, sa isi plateasca taxele si sa fie corecti nu au nici o sansa de reusita. Poate vor ajunge, prin multa munca, intr-o companie in care, muncind 10-12 ore pe zi, sa castige un salariu bun. Dar mereu vor fi amenintati de somaj, de izolare, chiar de saracie - pentru ca mereu depind de vointa unor patroni sau a unui stat care nu ii ajuta. Visul romanesc n-ar trebui sa fie asa! Daca ai idei si vrei sa construiesti, alaturi de noi, o noua societate, mai corecta, mai dreapta, mai democratica - aici este locul tau !

Un prim pas in directia acestui proiect l-am facut inca din 2010, atunci cand am lansat, in premiera pentru tara noastra, posibilitatea de inscriere online in PSD. Vazand succesul de care s-a bucurat initiativa si mai ales numarul mare de oameni valorosi, in special tineri, care au dorit sa ni se alature, consider ca a venit timpul sa pasim cu adevarat in era digitala. De aceea, am decis infiintarea PSD Online, prima platforma sociala dedicata democratiei participative directe si, totodata, prima organizatie exclusiv online a vreunui partid politic romanesc . In semn de multumire pentru toti cei care, din 2010 pana in prezent, s-au inscris online in PSD, am bucuria sa-i anunt ca ei vor fi si primii membri cu drepturi depline ai PSD Online.

Vrei ca ideile tale sa conteze si sa produca rezultate? Vrei ca politicienii sa tina cont de agenda ta mai presus decat de orice altceva? Vrei ca cei ca tine sa fie cei care dicteaza deciziile care iti influenteaza viata, locul de munca, veniturile, sanatatea, educatia, protectia? Vino alaturi de noi, in cel mai ambitios proiect politic online din Romania! Tu vei avea puterea! Puterea de a face bine, de a schimba in bine viata ta.

 

Intra AZI in partidul online.

© 2012 PSD Online. web design: webdesignagency.ro